Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodja/templates/atomic/index.php on line 49

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/raceu/public_html/racunovodja/libraries/cms/application/site.php on line 272

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodja/templates/atomic/index.php on line 49

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/raceu/public_html/racunovodja/templates/atomic/index.php on line 73
БИЗНИС КЛУБ РЕПЛИКА НА БРЕГОТ - Računovodstvo Replika

T: +386 (0)1 422 88 77, M: +386 (0)41 710 954, F: +386 (0)1 256 49 25, E: info@replika.si, www.replika.si

Сметководствени услуги - Даночен застапник - Консалтинг Компанија - Книговодител - Љубљана - Словенија

Accounting and bookkeeping Buchhaltung und bilanzierung БУХГАЛТЕРСКИЕ Računovodstvo RAČUNOVODSTVENE USLUGE Сметководствени услуги SERVIZI DI CONTABILITÀ Accounting services

Реплика им нуди на се на едно место на странците. Нудиме услуги како: резервации на хотели, организирање на транспорт, организирање на e-банка, преведувачи, идр. 

Во бизнис клуб Реплика, ние разбираме дека индивидуалниот третман, комуникација на свој јазик и заштеда на време се многу важни фактори да си бизнисмен во странска земја. Освен други услуги, ние на тој начин им понудиме на нашите клиенти на нивно барање, исто така, консиерж услуги, кои вклучуваат: резервации на хотели, организирање на состаноци, професионално придружба на консултанти, изнајмување на недвижен имот и комерцијални простории, организирање на превоз, уредување на електронско банкарство, вработување на преведувачи и преведувачки услуги, лична достава на пакети до посакуваната адреса, рент а кар, добивање на мобилни телефонски броеви, организирање на веб-сајтови и e-маил адреси, итн.

За широк спектар на деловни услуги, Ве молиме пишете во replika@replika.si или јавете се на +386 (0)1 422 88 77.

 

Во Реплика, ние им помагаме на нашите клиенти да најдат деловни партнери за да ги постигнат своите бизнис идеи и да ги извршуваат своите планирани инвестиции.

Бизнис вмрежување е клучот за успехот во нашата модерна деловна средина. Деловна соработка или интерконекции со остварување на целите на бизнис проекти е најевтин и најефикасен модерен метод за безбедно, успешна и профитабилна експанзија на бизнис активностите. 

Во Реплика, ние на овој начин формираме конзорциуми за јавните тендери и инвестиции конзорциум на димензии и желбите на нашите вратени клиенти. Првиот поканети се нашите заинтересирани клиенти од бизнис клуб Реплика.

Во Бизнис клуб Реплика, најголеми можности и идеии се реализирано во недвижности иистражување и развојни области. Врз основа на претходна согласност од другиот партнер, ние ги поврземе нашите клиенти со цел на заедничко спроведување на пробив на бизнис идеи. Нашите експерти исто така можат да ви помогнат да ги реализираат тие идеи.

Дали сте во потрага за сигурен деловен партнер, но не знам еден? Во Реплика, ние можемеда ви најдеме еден. За повеќе информации, ве молиме пишете во klub@replika.si или јавете се на +386 (0)1 422 88 77.

 

На деловните партнери, потенцијалните странски инвеститори и повратени клиенти, ние ви нудиме можноста на одмор или викенд на море во креативниот Словенечки брег. 

Во општината на Пиран, на само 300 метри од морето, ние им нудиме на нашите сегашни и потенцијални клиенти можност за наем на модерен опремен апартман. Тоа е идеално место за мирен краток одмор или место за креирање на нови бизнис идеи. Модерен дизајниран апартман со пет кревети и пространа тераса, само една кратка прошетка далеку од центарот на градот и свежо сварено кафе, нуди пријатен и незаборавен престој. 

Ако сте меѓу потенцијалните купувачи на недвижен имот во Словенија, ние ви препорачуваме краток престој во апртаманот. На овој начин, ќе добиете многу корисни информации кои подоцна ќе ви помогнат во вашата одлука за купување.

 

Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub Poslovni klub
Poslovni klub Poslovni klub  

 

Во Реплика, ние постојано сме во потрага по нови бизнис информации за пазарот во однос на можностите, потребите, очекувањата и желбите на клиентите.

Во напливот на информации, следење на промени во сегашните даночни и други закони, можностите за инвестирање во врска со купување на недвижен имот во постапка на стечај или во јавни аукции и други можности за инвестиции за секоја компанија е премногу голем и непрофитабилно. Бизнис клуб Реплика, затоа, собира бизнис информации, ги филтрира нив, а потоа им ги нуди на своите клиенти врз основа на взаемна спогодба за партнерство.

Во Бизнис Клуб Реплика, ние исто така развиваме индивидуални проекти и идеи преку партнерство со нашите клиенти. На овој начин, ние им нудиме на нашите клиенти можноста за соработка во областа на бизнис и финансиски конзорциуми и ова создава додадена вредност за вклучените компани. 

Би сакале да се информирате за реалните бизнис можности? Пишете во klub@replika.si или јавете се на +386 (0)1 422 88 77.

 

 

<< Назад

video presentation

» Promo video teaser

Совршеност на Реплика група
Реплика група се истакнува со стручни соработници, знаење, висок квалитет на работа и голема одговорност.

Računovodstvo

ВИРТУАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА & E-СОВЕТ

ВИРТУАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА
Нудиме регистрација на вашата компанија во нашиот бизнис адресаво Љубљана, Словенија (ЕУ), како и е-консалтинг.

E-СОВЕТ

Horizon 2020 tools

БИЗНИС КЛУБ РЕПЛИКА

ПРЕНЕСУВАЊЕ НА БИЗНИС ВО СЛОВЕНИЈА

 • СТЕКНУВАЊЕ НА КОМПАНИЈА

  Стекнување на компанијата во Словенија (веќе воспоставена и чиста компанија) ви овозможува брза и лесна пенетрација во Словенечкиот пазар и брз почеток на работење.

 • ОСНОВАЊЕ НА КОМПАНИЈА

  Основање на компанијата во Словенија ви овозможува да ги искористите предностите на сите бенефиции поврзани со новоформираните компании во рамките на ЕУ. Постапката се спроведува со консултанти на Реплика.

 • РЕГИСТРИРАНО СЕДИШТЕ

  Седиште во одредена област може да создаде конкурентна предност. Канцеларијата на вашата компанија исто така може да биде во нашата бизнис адреса.

 • БАНКАРСКА СМЕТКА

  Избор на правната банка е важна одлука за непречено работење. Ние нудиме сеопфатни финансиски консалтинг, воспоставување на е-банка и управување на комуникација со банките.

 • ПЕЧАТ НА КОМПАНИЈА

  Предности на големите фирми се скриени во детали. Ние им нудиме на компаниите сè на едно место, па и печат на компанијата.

 • ДАНОЧЕН БРОЈ

  Законско работење на данок и даночни заштеди се предуслов за успехот на компанијата. Ние нудиме сеопфатни даночни консултации, вклучувајќи добивање на даночен број.

 • ИДЕНТИФИКАЦИЈА ЗА ДДВ

  Една странска компанија мора да обезбеди даночен орган со потребната документација, така што тоа може да се идентификува како обврзник. На барање на клиентот, можеме да ги подготвиме сите потребни документи.

 • ВИРТУАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА

  Развој на алатки за комуникација овозможува непречени бизнис операции, како што може да бидете речиси секаде и во секое време присутни. Ова може да се постигне со нашиот е-сметководство и е-банка.

 • ДОЗВОЛА ЗА ПРЕСТОЈ

  Да се работи во Словенија, вам не ви треба само дозвола за работа, туку и дозвола за престој. Ние ги организираме сите документи поединечно и со почитување на потребите на поединецот.

 • ДОЗВОЛА ЗА РАБОТА

  Дозвола за работа е клучниот документ за започнување на бизнис работи во Словенија. Подоцна, ние исто така можеме да организираме дозвола за престој за вас.

 • КНИГИВОДСТВО И СМЕТКОВОДСТВО

  Регуларно книговодство и сметководство се клучните темели на успешен бизнис. Во Реплика, ние сме обезбедиле целокупни сметководствени услуги од 2003 година.

 • ДАНОЧЕН АГЕНТ

  Ако седиштето на вашата компанија е надвор од ЕУ и извршите бизнис во Словенија, потребен ви е даночен агент. Реплика е призната даночен агент за меѓународно воспоставените бизниси.

 • ПОВРАТ НА ДДВ

  Странците без постојано место на живеење во Европската заедница (ЕУ), исто така имаат можност да ги надоместат нивните ДДВ. Во Реплика, ние организираме враќање на данокот за нашите клиенти.

 • ТРИЛАТЕРАЛНИ ТАНСАКЦИИ

  Правилата за пресметка на ДДВ за меѓународни трансакции бара добро познавање на законодавството за даноци. Во Реплика, ние обезбедиме даночни консултации во трилатерална трансакции.

 • ИНТРАСТАТ

  Известување за Интрастат е само една од обврските на компанијата. Нашите консултанти можат да ги ослободат даночните обврзници од оваа обврска.

 • ТРАНСФЕРНИ ЦЕНИ

  Трансферни цени и соодветна пресметка на даноците може да имаат значително влијание врз профитот на вашиот бизнис. Во Реплика, ние можеме да ве советуваме во одредувањето на трансферните цени.

 • ДАНОК НА ДОБИВНКА

  Оптимизација на фискална рамнотежа може значително да го намали данокот на приход на компанијата во законски начин. Оптимизацијата е нудена во рамките на Реплика даночните консултации.

 • БИЗНИС ПЛАН

  Подготовка на бизнис план кој треба да биде успешно извршен бара знаење за менаџмент, финансии и право. Во Реплика, имаме и експерти и знаење на едно место.

 • БИЗНИС УСЛУГИ

  Вие сте неверојатен менаџер, но немате време или персонал за да направите се што сами? Екстернализација на бизнис услуги во денешно време стана неопходност, како и конкурентна предност.

 • ФИНАНСИСКИ ПРОЕКТИ

  Соодветно финансирање на проектот е од клучно значење за неговиот успех. Нашите експерти нудат сеопфатни финансиски консалтинг за добивање на разни извори на средства.

 • ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ

  Постојат некои големи инвестициски проекти кои имаат потреба од финансирање. Во Реплика, знаеме кои инвестиции имаат потенцијал.

 • ГРАНТОВИ

  Грантовите можат да бидат важен извор на дополнително финансирање за вашиот проект. Во Реплика, знаеме начини и средства за добивање на грантови.

 • ИНВЕСТИЦИИ ВО НЕДВИЖНОСТИ

  Купување недвижен имот или куќа во Словенија бара познавање на пазарот на недвижен имот и нивниот статус. Во Реплика, се вршат сите услуги за недвижности.

 • ЈАВНИ АУКЦИИ

  Купување недвижен имот на јавна аукција може да биде одличен можност за инвестиција. Во нашата компанија, ние ги следиме сите јавни аукции на недвижен имот во Словенија.

 • ПРАВНА ПОМОШ

  Основањето на компанија, стекнување на компанија, вработување, услови и договори од сите видови. Правни совети од нашиот правен консултант може да ви ги реши предизвиците.

 • БИЗНИС КЛУБ РЕПЛИКА

  Бизнис клуб Реплика им нуди на нашите клиенти бизнис дружење и размена на тековната деловна информација. Ве покануваме да ни се придружите.

 • БИЗНИС ПАРТНЕР

  Изборот на правниот бизнис партнер секогаш е важно за успешна реализација на проектот. Во Реплика, ние можеме да ви помогнеме да го најдете или да го проверете соодветниот бизнис партнер.

1/3

Инвестициски проекти, инвестиции во недвижен имот, образованието и јавни аукции на недвижности

Replika Invest

znanje za investicije d.o.o.
(познавање на инвестици,ДОО.)

ЕУ грантови, застапеност на компанија, бизнис оптимизација и управување со проекти

Replika PRO

idejni inženiring, projekti, raziskave in optimizacija, d.o.o.
(концептуален инженеринг, ДОО)

Naj računovodski servis 2012
Best accounting service in Slovenia
Certified accounting service
accounting in slovenia
Replika accounting
EFQM
European business award
EFQM
EFQM